نشانی مطب

تهران،خیابان شریعتی،نرسیده به پل صدر،کوچه کسری،پلاک ۱۶۰۷/۱،واحد 1

شماره تماس

22008100 (021)

دکتر شهرام سیدی » بیماری های تنفسی » واکسن کرونا دانش آموزان
مدت زمان مطالعه ۲ دقیقه

واکسن کرونا دانش آموزان

واکسیناسیون دانش آموزان: اولویت و انتخاب واکسن

وزیر بهداشت کشور بازگشایی مدارس را منوط به واکسیناسیون هر دو دوز واکسن کرونا در دانش آموزان دانسته و به آنها توصیه نمود که هرچه زودتر به مراکز تزریق واکسن مراجعه کنند. به دنبال ثبت نام دانش آموزان در سامانه واکسیناسیون دانش آموزان و شروع به کار مراکز واکسیناسیون دانش آموزان، این سوال برای والدین مطرح می شود که کدام واکسن اولویت دارد؟

دکتر شهرام سیدی (متخصص ایمونولوژی و آلرژی: کدام واکسن کرونا برای دانش آموزان مناسب است؟

کدام واکسن برای دانش آموزان اولویت دارد؟

از واکسنهای تولید شده علیه کرونا، در حال حاضر 6 واکسن مورد تائید سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته اند: فایزر، مودرنا، جانسون، آسترازنکا، سینوفارم و سینوواک. از این میان، واکسن آسترازنکا برای افراد زیر 18 سال منع مصرف داشته و تجویز نمی شود.

واکسنهای فایزر و مودرنا در چند کشور اروپایی مانند انگلستان، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا و آلمان و نیز در برخی از ایالات آمریکا، برای واکسیناسیون سنین 17-12 سال استفاده شده اند.

بیشتر بخوانید: تاثیر کرونا بر بارداری

واکسیناسیون دانش آموزان
واکسیناسیون دانش آموزان

واکسنهای سینوفارم و سینوواک در چند کشور از جمله چین، امارات متحده عربی، شیلی و السالوادور نه تنها در واکسیناسیون سنین بالاتر از 12 سال بلکه برای کودکان بالای 6 سال و حتی در برنامه واکسینه کردن کودکان بالای 3 سال هم مورد استفاده قرار گرفته اند.

دو کشور ایران و کوبا در یک همکاری علمی، واکسن سوبرانو2 یا پاستوکوواک را به تولید رسانده اند که البته در مراحل تایید سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته است. از این واکسن در کوبا برای واکسیناسیون کودکان 2 سال به بالا استفاده شده است.

براساس همین یافته ها، و توجه به توصیه وزیر محترم بهداشت و درمان، در حال حاضر گزینه انتخابی ، واکسن سینوفارم بوده که باید در دو دوز دریافت گردد.

دکتر شهرام سیدی

دکتر شهرام سیدی

متخصص ایمونولوژی بالینی و آلرژی

دکتر سیدی دکترای پزشکی خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکترای تخصصی ایمونولوژی را از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اخذ نمودند. ایشان عضو مرکز تحقیقات RCGLD دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، استادیار و هیات علمی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه،هیات علمی گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران، موسس و بنیان گذار اولین کلینیک آلرژی در استان آذربایجان غربی ارومیه، موسس کلینیک آلرژی بیمارستان فرهنگیان شهید باهنر نیاوران و محقق و عضو مرکز تحقیقات NRITLD بیمارستان مسیح دانشوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی هستند.

برچسب ها:
مقالات مرتبط
پرسش و پاسخ تکمیلی
0 Comments
Submit a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *